Geurbeleving winkel

Een vertrouwd gevoel met geurbeleving in jouw winkel

Met geurmarketing van TRANSDUCE. verbeter je de geurbeleving in jouw winkel. Je verleidt klanten op een innovatieve manier naar je winkel. Dit bezoek verhoogt de kans dat ze worden omgezet naar betalende en terugkerende klanten.

 • Overtuig klanten om meer geld uit te geven.
 • Voorkom onaangename geuren met onze luchtzuiverende etherische oliën.
 • Verbeter de geurbeleving in jouw winkel en verhoog je omzet.
Ik wil geuradvies op maat
TRANSDUCE. tas met bloemen
60% van de shoppers neemt beslissingen in minder dan 4 seconden, waarbij geur de eerste indruk creëert.
Geur van zonnebloemen

Geur als marketingmiddel: Laat zintuigen ontwaken met onze betoverende geuren

Betover je klanten met de natuurlijke kracht van onze subtiele geuren. Onze geurmarketing tilt de zintuiglijke beleving naar nieuwe hoogten, verleidt klanten om je winkel binnen te stappen en moedigt hen aan om meer te besteden. Dit resulteert niet alleen in dat klanten langer in de winkel blijven, maar ook in het versterken van een trouwe klantenkring die je merk omarmt. Bij TRANSDUCE. excelleren we in het ontwikkelen van geuren die naadloos aansluiten bij de essentie van onze klanten. In een zeer competitieve retailomgeving is het cruciaal voor bedrijven om innovatieve manieren te vinden om klanten aan te trekken. Wil je ontdekken hoe wij dit realiseren? Wij horen graag van je en wij presenteren graag onze verrassende geurige oplossingen.

Een stijging van 6% in impulsaankopen dankzij geurmarketing met natuurlijke geuren.
referenties
Vorige
Volgende

Vanaf het begin voelde ik me erg op mijn gemak bij dit bedrijf. De dames begrepen onze concepten en wisten wat ons doel was bij de implementatie van geurmarketing. Ze hebben geluisterd naar onze behoeften en komen met geweldige voorstellen. Ik ben blij dat we de geurmarketing wereldwijd in onze winkels kunnen uitrollen.

- Deandra Bartelings, Global Head of Store Experience & Retail Concept GrandVision

Onzichtbare branding inzetten voor winkels met TRANSDUCE.

Het inzetten van onze geurmarketing kan een toename van wel 6% in impulsaankopen teweegbrengen. Onze 100% natuurlijke geuren hebben een onbewuste invloed op jouw klanten door positieve associaties te creëren. Dankzij deze positieve connecties en aangename geuren ervaren klanten meer ontspanning en comfort in de winkel, wat de kans op een langer verblijf en meer aankopen vergroot en hen aanzet tot merkloyaliteit.

Winkels kunnen door het strategische gebruik van geur, zoals aromatherapie en het handhaven van hoge hygiëne niveaus, een positieve invloed hebben op klantbehoud, verkoop, loyaliteit en omzet.

Ik wil geuradvies op maat
Ray-Ban winkel
PRODUCTEN
 • Interieur perfume
 • Housekeeping sprays
 • Pillow sprays
 • Geurmachines
 • Personal care producten
PRODUCTKENMERKEN
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Bespoke & belevingsgericht
 • Antiseptisch & Luchtzuiverend

Omarm de kracht van duurzame geuren in winkels

Bij TRANSDUCE. is verantwoordelijkheid een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dit komt niet alleen terug in onze geuren, maar ook in onze milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare verpakkingen. Onze geuren worden bij lokale boeren over de hele wereld geselecteerd en daarbij helpen wij de ‘savoir faire’ in stand te houden. Hierbij schenken wij aandacht aan zowel de kwaliteit van de geur, als de impact op het milieu. Zo dragen wij bij aan een schonere planeet.

Ik wil persoonlijke geuradvies ontvangen
klantenportfolio

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op.

faq
Werkt geurmarketing echt?
Klap uit

Ja, geurmarketing is zeer effectief wanneer deze strategisch en op natuurlijke wijze wordt toegepast. Talloze onderzoeken en praktijkvoorbeelden tonen de invloed ervan op het consumentengedrag aan, waaronder een langere verblijfstijd, verbeterde merkherinnering en een hogere koopintentie. Natuurlijke en subtiele geuren blijken impactvoller te zijn dan overheersende parfums.

Kan geurmarketing werken voor mijn bedrijf?
Klap uit

Geurmarketing kan worden aangepast aan verschillende sectoren en bedrijfstypen, van detailhandel en horeca tot gezondheidszorg en kantoren. Het gaat erom een op maat gemaakte geurervaring te creëren die aansluit bij uw merk en doelstellingen. Raadpleging van onze juiste experts kan helpen bepalen of het geschikt is voor uw bedrijf.

Misvatting: "Geurmarketing draait alleen om dingen lekker laten ruiken."
Klap uit

Hoewel aangename geuren er deel van uitmaken, gaat geurmarketing veel verder. Het gaat erom specifieke geuren strategisch te gebruiken om emoties te beïnvloeden, een ambiance te creëren, branding te versterken en uiteindelijk gewenst gedrag te stimuleren.

Misvatting: "One-size-fits-all geuren werken voor iedereen."
Klap uit

Geurvoorkeuren zijn zeer subjectief. Wat voor het ene bedrijf of individu werkt, werkt mogelijk niet voor een ander. Personalisatie is essentieel in geurmarketing, en begrip van de voorkeuren van uw doelgroep is cruciaal voor succes.

Is geurmarketing opdringerig of kan het allergieën veroorzaken?
Klap uit

Geurmarketing moet worden ontworpen met aandacht voor mogelijke gevoeligheden en allergieën. Hoogwaardige geurmateriaal en goed beheerde verspreidingssystemen kunnen het risico op allergische reacties minimaliseren. Natuurlijke geuren hebben zich bewezen als hulpmiddel bij de gezondheid en zijn daarom niet de oorzaak van grote allergische reacties.

Misvatting: "Geurmarketing is een eenmalige inspanning."
Klap uit

Geurmarketing is een voortdurende strategie die regelmatige evaluatie en aanpassing vereist. Klantvoorkeuren, markttrends en bedrijfsdoelstellingen kunnen veranderen, dus het is belangrijk om uw geurmarketing benadering voortdurend aan te passen voor optimale resultaten. Bij TRANSDUCE. richten we ons niet alleen op één geurervaring, we zoeken naar meerdere manieren en paden om het productportfolio onder een eigen label uit te breiden.

Zijn er voorschriften voor geurmarketing?
Klap uit

Voorschriften voor geurmarketing kunnen variëren per locatie en branche. Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele lokale richtlijnen, vooral in de gezondheidszorg of openbare ruimtes, en te zorgen voor naleving van juridische en ethische overwegingen met betrekking tot geurmarketingpraktijken.

Misvatting: "Geurmarketing draait vooral om geuren verbergen."
Klap uit

Hoewel geurmarketing kan helpen om ongewenste geuren in bepaalde omgevingen te verminderen (bijvoorbeeld in toiletten), is het belangrijkste doel ervan om de algehele klantbeleving te verbeteren, emotionele banden te creëren en gedrag te beïnvloeden in plaats van alleen onaangename geuren te maskeren. Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat essentiële oliën antiseptische eigenschappen hebben, wat betekent dat ze de lucht zuiveren.